Óda pre oči – dizajnové kúsky od MITSUBISHI

11.10.2016 | www.klimy.net

Tento rok prinášajú takmer všetky známe a etablované značky výrobcov klimatizácií  na slovenský  trh mnohé novinky, ktoré nemôžu zostať bez povšimnutia. Novinky prichádzajú nielen v podobe nových tvarov a farieb klimatizácií, samozrejme aj s novými funkciami, ale výrobcovia začali viac dbať o životné prostredie a ekológiu a prinášajú na trh klimatizácie s novým typom chladiva R32.

Preferujete dizajn alebo chcete naozaj mať high technológiu vo vašom byte, dome alebo v kancelárii?  Čo tak kombinácia. Nechajte sa inšpirovať naším článkom. 

Už keď sme sa ako Klimy.net zúčastnili v apríli 2017 na výstave INTHERM v nemeckom Norimbergu boli sme očarení a zároveň aj nadšení, že na slovenský trh prídu naozaj dizajnové skvosty s vysokou kvalitou. Veď nie je ťažké vykonať montáž klimatizácie, ktorá síce vyzerá veľmi exkluzívne, avšak o výkone a kvalite by sme vedeli ako odborníci dlho polemizovať.  Vysokú kvalitu, high-tech funkcie, veľmi inovatívne farby a dizajnové prevedenie  klimatizácií prináša spoločnosť MITSUBISHI electric, ktorá svojím novým dizajnovým modelom LN určite z nášho pohľadu zamúti vody u náročných klientov. Výhradný dovozca klimatizácie zn. MITSUBISHI na Slovensko dokonca pre náš trh pripravil aj osobitnú webovú stránku, kde jasne špecifikuje prednosti  a kvalitu nového radu klimatizácie LN, ktorá okrem iného vyhrala ocenenie Good Design Award 2016. Ak by sme v skratke mali opísať prednosti klimatizácie Mitsubishi MSZ-LN, určite by sme vyzdvihli jej energetickú triedu A+++ v chladení/kúrení, vysoko efektívny filter – Plasma Quad Plus, ktorý čistí vzduch a eliminuje baktérie, vírusy a zabraňuje tvorbe prachu a plesní, ďalej je to termo kamera, dvojitá lamela a 3D Human senzor, ktoré detekujú prítomnosť ľudí a teplotu v miestnosti, čím upravujú výkon jednotky a umožňujú upraviť prúdenie vzduchu tak, aby osoby v miestnosti vôbec neofukovalo. Samozrejmosťou je ovládanie cez smartphony, tablety, PC a náplň v podobe nového typu eko chladiva R32. Modely LN sú dostupné v našom e-shope vo výkonoch 2,5 – 3,5 až 5 kW, alebo aj ako jednotky do multisplitov (na vyžiadanie)  a to vo farbe – biela, biela perleť, rubínovo červená a onyxovo čierna. Ak máte záujem o dizajnovú, extrémne tichú a kvalitnú a extravagantnú klimatizáciu, ktorá sa stane luxusným doplnkom vašej kancelárie alebo bytu, určite Vám MITSUBISHI LN odporúčame.